Anna palautetta

Auta meitä kehittämään Valokuvatorstaita!

Jokaista haastetta on lupa kommentoida viikottain. Kun viikko vaihtuu, kommentit kuitenkin häviävät näkyvistä ja vilkaskin keskustelu päättyy helposti siihen.

Jos haluat palautteesi jäävän pysyvämmin näkyviin, jätä siis kommenttisi mieluummin tänne. Rakentava kritiikki on tervetullutta, koska haluamme Valokuvatorstain olevan valokuvatorstailaisten näköinen paikka. Kilpailua me emme tästä halua, mutta muuten villejäkin ideoita saa heittää muiden arvioitavaksi.

Yksityisemmin palautetta saa edelleen antaa sähköpostitse, torstaiblogit@gmail.com.

4 kommenttia:

 1. Voiko ottaa esim. kirjan kannesta olevasta kuvasta kuvan ja laittaa sen vastaukseksi?Viittaan pappilan mummon aikomukseen, jota ei kyllä nyt tapahtunut, mutta ehkä olisi säännöissä tälläisestä mainittava ettei rikottaisi kenenkään kuvan tekijänoikeuksia sillä kopiointiahan tämä minusta olisi??

  VastaaPoista
 2. Poistakaa edellinen, säännöissä kohta 3 on näemmä selvästi ko. kohta, pitäisi lukea käyttöohjeet ennenkuin tekee mitään :D

  VastaaPoista
 3. Olet aivan oikeassa.
  Säännöistä jää meille moderaattoreille vielä aika paljon tulkinnan varaa siitä, mikä sitten on riittävän omaperäinen ratkaisu. Pääsääntönä kuitenkin voi käyttää sitä, että valokuvan tulisi olla oma teos eikä kopio toisen teoksesta.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista