Ohjeita Mister Linkyn käyttöön

Mr. Linkyn käyttö yksinkertaisimmillaan onnistuu näin:

 Mene tämänkertaisen haasteen kohdalle ja kirjoita Mr. Linkyn laatikkoon tietosi

1. Kirjoita blogisi nimi ylimmälle riville. Jos blogisi nimi on yli 25 merkkiä pitkä, lyhennä nimeä haluamallasi tavalla listausta varten. Mr. Linky ei hyväksy myöskään erikoismerkkejä (#,&,~,* jne.), tai blogin nimeä kokonaan isoilla kirjaimilla.

2. Kopioi osallistuvan postauksen tarkka osoite (permalinkki, pysyvä osoite; useimmissa blogeissa sen saa ilmestymään osoiteriville, kun klikkaa postauksen otsikkoa) alempaan laatikkoon. Tässä tarvitaan tarkkuutta. Suositelemmekin että kopioit osoitteen hiirellä osoiteriviltä ja liität sen Linkyn laatikkoon.

3. Klikkaa "enteriä".Huom: Firefoxin NoScriptin käyttäjät, sallikaa blenza.com.
Huom: Sinun ei tarvitse jättää Mr. Linkyn laatikon lisäksi merkintää Valokuvatorstain blogin kommentteihin. Kommentit ovat tarpeen silloin, kun Mr. Linky ei jostain syystä ole toiminnassa tai haluat muuten antaa palautetta.

Linkkisi ilmestyy hetken kuluttua mukaan osallistujien listalle. Valokuvatorstain moderaattorit käyvät listaa läpi säännöllisin väliajoin ja poistavat tarvittaessa asiattomuudet.

Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai haluat kysyä jotain, voit  jättää viestin uusimman haasteen kommenttilaatikkoon tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen torstaiblogit@gmail.com.

Jos Mr. Linky ei toimikaan niin kuin pitäisi, saatat löytää vastauksen kysymykseesi täältä. Anna luovuutesi lentää - tutustu kuitenkin sääntöihimme ennen kuin tulet mukaan.