torstai 28. helmikuuta 2013

276. haaste

Kuva kuvasta, eli tällä viikolla inspiroidumme maalauksesta:Christopher Paudiß: Einen Brief lesender alter Mann mit seiner Katze (suom.huom. Kirjettä lukeva vanha mies ja hänen kissansa)

Lähde: Wikimedia Commons. Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi.

Runotorstaissa runoillaan samasta maalauksesta.

Tiedoksi uusille ja muistutuksena vanhoille osallistujille: Linkittäkää suoraan siihen postaukseen, jolla haluatte haasteeseen osallistua, ei blogin etusivulle. Jos olette kovinkin aktiivisia bloggaajia, niin muutaman päivän kuluttua kukaan ei enää löydä haastevastaustanne blogin etusivulta, ainakaan selaamatta hurjasti taaksepäin. Useimmissa blogialustoissa suoran linkin postaukseen saa klikkaamalla sen otsikkoa tai kirjoituksen alla olevaa päivämäärää/kellonaikaa. 

2 kommenttia:

  1. Käännösvirhe: ei kirja vaan Brief on kirje

    VastaaPoista
  2. Kiitos huomautuksesta, kyseessä ei edes ollut käännös- vaan huolimattomuusvirhe. En siis osaa saksaa kovinkaan paljoa, mutta toki Briefin olisi pitänyt hoksata tarkoittavan kirjettä jo ihan englanninkielen perusteellakin. Käytin googlen kääntäjää ja luin & kirjoitin vahingossa kirjeen kirjaksi, ajattelematta asiaa sen enempää. Luotin siihen, että joku saksaa paremmin osaava oikaisee, jos oikaistavaa löytyy. :)
    Korjataan!

    Tiina / mode

    VastaaPoista