torstai 5. toukokuuta 2016

408. Haaste

Tämän viikon aiheena on monitulkinnallinen sana 

linja

Mitä tulee mieleen -suoraviivaisuus, ruokavalio, bussilinjat...anna jälleen mielikuvituksen lentää!

Aikaa osallistua yksi viikko ja Runotorstaissa sama aihe.
4 kommenttia:

 1. No nyt ihan mielenkiinnosta kysyn, että jos kerran ootte Instagrammissa, niin miksei myös Instagramiin voi laittaa kuvia teidän haasteeseen ?? Niinkuin Fototrissiin voi laittaa, kun he siirtyivät kokonaan Instagramiin ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt löytyi eli siis ihmiset ovat laittaneet LINJA-kuvia #torstaiblogit kohtaan. On muuten hankala löytää tästä #torstaiblogit kohdasta juuri LINJA kuvia. Kun Fototriss haasteessa kaikki samanaiheenkuvat löytyvät samasta paikasta eli niillä olis tämä haaste #fototriss_linja en osaa selittää tätä patemmin

   Poista
 2. Meinaako Nukke sitä, että esim tämänkin haasteen olisi voinut tägätä Instagramiin #valokuvatorstai_linja tai #torstaiblogit_linja ? Mä olen tägännyt näitä ensin #valokuvatorstai ja sitten #haastesana , mutta as you know, sitten sillä hashtägillä löytyykin jos monenmoista.

  VastaaPoista
 3. Lisättiin ohjeisiin myös #torstaiblogit_kyseisenviikonhaaste jota saa käyttää. Tuolla Instagramin puolella on sen verran vähän osallistujia, että pelkällä #torstaiblogit -merkinnällä ei tule kovin suurta kuvatulvaa, emmekä tästä syystä ole nähneet tarpeelliseksi alkaa jakaa joka viikon kuvia omien hashtagien alle. Instagram on tässä kohtaa sellainen hauska lisä ja pääosin toimimme täällä blogin puolella. Tietty asia olisi eri, jos siirtyisimme sinne kokonaan. :)

  Tiina / mode

  VastaaPoista